Відкритий лист міському голові Василю Пилиповичу Грушку

Відкритий лист міському голові Василю Пилиповичу Грушку
18.01.2012
Шановний міський голово!

Наше звернення до Вас у такий спосіб викликане тим, що всі наші скарги про незадовільну роботу 4-го маршруту залишаються поза увагою. Чомусь так сталось, що, прийшовши до влади, ви із незрозумілих для нас причин зменшили кількість рейсів на цьому маршруті щонайменше вдвічі. При цьому збільшили вартість проїзду, мабуть, для того і збільшували, щоб обслуговування принаймні не погіршувалося, чи не так?

Ми що, не такі самі люди, як ті, що їздять на всіх інших маршрутах? Там через кожних 15 хвилин є чим добратися на роботу або додому, а нам годину, а то й дві доводиться чекати, і мусимо пішки ходити, бо маршрутка ніби і є, та зустрітись з нею вкрай важко. Їздить незрозуміло за яким графіком, особливо в неділю та четвер. Хіба не ви це маєте контролювати? Чому в базарні дні відмінили рух маршрутки до вокзалів? Чому в суботу не їздить маршрутка взагалі?

На наші скарги по телефону про незадовільну роботу маршруту отримуємо неадекватні відповіді: беріть та ставте свій автобус, перевізник відмовився їздити. Ну, хіба ж так організовуються перевезення пасажирів? Можливо, потрібно дати оголошення в газету, запросити інших перевізників?

Шановний Василь Пилипович!
Ми впевнені, що ваша діяльність на посаді міського голови буде плідною і корисною для всіх жителів міста. Але ми дуже вас просимо не ламати те, що зробив для нас ваш попередник – відновіть, будь-ласка, роботу четвертого маршруту у повному обсязі.

З повагою і надією пішоходи 4-го маршруту: Н. Івашкова, Д. Кузьменко, А. Владика, Г. Юхимчук, - всього 17 підписів.

Джерело – міськрайонна газета «Життєві обрії»