Відкривай ворота – агітація прийшла 2

Відкривай ворота – агітація прийшла 2
05.03.2012
Ще весна не вступила повноцінно до своїх обов’язків, а виборчий процес набирає своїх обертів. Маховик заманювання виборця починає розкачуватися.

Навіть сумнівів не маю, що до самої дати голосування ми станемо свідками виборчої кампанії на будь-який смак та масштабність. Кандидати не нехтуватимуть жодними методами, аби мати одне єдине - ТАКУ ЗАВІТНУ, ТАКУ БАЖАНУ ПОЗНАЧКУ В БЮЛЕТЕНІ.

Серед кандидатів від нашого округу найбільшу «активізацію» проявляє в минулому улюбленець місцевих виборців, містер «голлівудська усмішка».

Першою ластівкою стало вручення від його імені матеріальної допомоги сім’ям загиблих воїнів в Афганістані. Чистої води піар. Хіба раніше не відзначалась річниця виведення військ з бойових точок? Звичайно було, та вибори вносять свої корективи – політики, немов ведмеді, вилазять із барліг і роздають не тільки обіцянки, а й національну валюту. Ні, не подумайте, сім’ям загиблим воїнів-інтернаціоналістів потрібно допомагати як матеріально так і морально, але не лише ПІД ВИБОРИ.

Далі більше…

Роками хмільничани були свідками того як у нашому місті на Івана Купала, завдяки вищезгаданої особи, організовувалися концерти різноманітних співаків.

Все наче нічого, але після зміни виборчої системи, ця «щорічна літня лафа» припинилась…

Та наближення виборів, а також повернення до старої системи голосування, і тут роблять «чудєса».

Немов по велінню чарівної палички ми з вами знову «ліцезрєлі артистів». Правда до І.Купала ще далеко, тому Масляна стала в самий раз…

Звичайно, що у цьому всьому є свої «плюси» - саме завдяки виборам народ має можливість не тільки «бачити в живу обраних чи прібліжонних до них», а й дивитись концерти артистів та КВНщиків.

Давай гуляй, народ, раз в чотири роки, бо потім про тебе знову забудуть, а згадають лише під чергові перегони…

Головне завжди пам’ятати – не все то золото, що блистить!

Далі буде… Гонка лише починається…

 

Розчарований виборець