ВІДОМОСТІ НАСПРАВДІ НЕ ВІДПОВІДАЮТЬ ДІЙСНОСТІ, ВИКЛАДЕНІ НЕПРАВДИВО ТА ПОТРЕБУЮТЬ СПРОСТУВАННЯ…

ВІДОМОСТІ НАСПРАВДІ НЕ ВІДПОВІДАЮТЬ ДІЙСНОСТІ, ВИКЛАДЕНІ НЕПРАВДИВО ТА ПОТРЕБУЮТЬ СПРОСТУВАННЯ…
11.01.2013
Так відреагував офіційний Хмільник на публікації журналістів щодо заробітної плати міського голови Василя Грушка. В повідомленні, яке було розміщене на Офіційному сайті міста Хмільника, говориться про наступне:

«Нещодавно у друкованих та електронних ЗМІ набула поширення інформація про те, що Хмільницький міський голова Василь Грушко займає друге місце в рейтингу очільників міст Вінницької області за отриманням заробітної плати.
Будучи максимально відвертими, повідомляємо, що такі публічно оголошені відомості насправді не відповідають дійсності, викладені неправдиво та потребують спростування.
Для переконливого підтвердження цього відділ бухгалтерського обліку міської ради повідомляє про наступне:
- середньомісячна заробітна плата міського голови за 2012 рік із нарахуваннями без врахування матеріальної допомоги на оздоровлення та вирішення соціально-побутових питань – 6125,33 грн.;
- середньомісячна заробітна плата міського голови за 2012 рік з врахуванням матеріальної допомоги на оздоровлення та вирішення соціально-побутових питань – 7164,62 грн.»

Нагадаємо, що нещодавно «Газета по українськи» опублікувала матеріал в якому йшлося про те, що міський голова Хмільника Василь Грушко має більшу заробітну плату ніж мер Вінниці. Подібну інформації опублікувало й інтернет-видання «20 хвилин».