ВІДВЕРТА БРЕХНЯ ЧИ СВІДОМА ПРОВОКАЦІЯ?

ВІДВЕРТА БРЕХНЯ ЧИ СВІДОМА ПРОВОКАЦІЯ?
28.03.2014
00233998Таке питання виникло після ознайомлення з матеріалом, який було розміщено в останньому номері підконтрольної міському голові Хмільника газеті «Я та МІСТО». Питання виникає не стільки до самого матеріалу (читачі вже давно звикли, що редактор, м’яко кажучи, не завжди є об’єктивним), а те, ким було підписано матеріал.

В самому матеріалі йшлося про власне бачення автора подій щодо обрання секретаря Хмільницької міської ради, вірніше – самих кандидатів на цю посаду: Костянтина Коломійця та Володимира Шеремету.

Якщо коротко, то автор описував Костянтина Коломійця, як «розумну та помірковану людину, яка, можливо, змусила б працювати депутатів плідно на користь громаді», зазначаючи, що його кандидатуру було узгоджено «на фракціях і комісіях».

Натомість Шеремета в автора матеріалу вийшов майже якимись злочинцем…

Все б нічого – кожен має право на власну думку, але матеріал було підписано наступним чином: «НАРОДНЕ ВІЧЕ, м. Хмільник».

Що за НАРОДНЕ ВІЧЕ і чи має це віче відношення до новоствореної громадської організації «Народне віче», керівник якої пан Михальнюк відкрито підтримав кандидатуру на посаду секретаря ради саме Володимира Шеремети – залишилося загадкою.

Також залишається загадкою, що це, власне, було: відверта брехня чи свідома провокація, яка мала на меті дискредитувати новостворену громадську організацію та її членів?

Сподіваємося, що відповіді на ці питання ми невдовзі все ж таки отримаємо. Але вже зараз можна сказати, що окремі члени громадської організації «Народне віче», зокрема Микола Михальнюк та Віктор Гричанюк нічого про появу зазначеної публікації не знають…