Військовий санаторій «Хмільник» знову «прославився»…

Військовий санаторій «Хмільник» знову «прославився»…
28.07.2012
Фахівці Держфінінспекції у Вінницькій області, під час ревізії Центрального військового клінічного санаторію «Хмільник», виявили порушення, що призвели до втрат фінансових ресурсів, на суму 492 тис. гривень. Контрольний захід охопив період з січня 2010 до березня 2012 рр.

Зокрема, протягом січня – лютого 2012 року посадові особи санаторію витратили понад 450 тис. гривень із загального фонду на покриття незареєстрованої заборгованості спеціального фонду за 2011 рік з оплати продуктів харчування, природного газу, водопостачання та водовідведення.

Про це, з посиланням на прес-службу Держфінінспекції у Вінницькій області, повідомляє інтернет-видання «ВИННИЦА.info».

Під час ревізії виявлені й порушення, пов’язані із нарахуванням та виплатою заробітної плати, нестачею військового майна тощо, на загальну суму 42 тис. гривень.

Окрім того, без відповідного погодження із Міністерством оборони України із земель санаторію, наданих йому для господарських потреб, незаконно вилучено 0,18 га.

За недотримання вимог чинного законодавства три посадові особи Центрального військового клінічного санаторію «Хмільник» притягнуті до адміністративної відповідальності.

Про результати ревізії поінформовано правоохоронні органи.

Нагадаємо, Центральний військовий санаторій «Хмільник» останніми роками погруз у боргах. Минулого року санаторій навіть відключили від електоропостачання, а в лютому 2011 року Міноборони виділило кошти на погашення богів відомчого санаторію перед працівниками та для розрахунку за спожиті послуги. Відновлення роботи санаторію планувалось на квітень 2012 року.

Також варто зазначити, що керівник Центрального військово-клінічного санаторію «Хмільник» Шинькович Ігор Васильович має намір балотуватися до Верховної Ради України від політичної партії Віталія Кличка «УДАР» на окрузі №13…

http://pravongo.org/na-13-okruzi-udar-klychka-vystavlyaje-shynkovycha/