Вшанували пам'ять жертв голодомору

Вшанували пам'ять жертв голодомору
28.11.2010
Голодомор 1932-1933 рр. - жахливий злочин проти мільйонів селян. Сьогодні найменше, що ми можемо зробити, - це вшанування жертв Голодомору.

27 листопада, представники ГО «ПРАВО» та активна небайдужа молодь міста (та майбутнє активне підростаюче покоління) вшанували пам'ять жертв голодомору, поклавши квіти та запаливши свічку біля пам'ятного хреста жертвам голодоморів та політичних репресій.

Чесно кажучи, вражає байдужість молоді… Може хтось скаже, що він не знав коли, що де і як? То в соціальній мережі «В Контакті » спеціально була створена зустріч, на яку зареєструвались 24 учасники, а прийшло всього п'ятеро… Невже всім настільки байдуже, чи може погода завадила? Та ніби ж не замітало, дощу не було, вулканів у нас немає, та й цунамі теж… Невже настільки байдуже??? Я не говорю про тих, у кого справді була поважна причина, хто справді не міг прийти, а от ті, хто просто сидів біля екранів телевізорів і « тупо втикав» туди(пишу тупо, бо воно саме так і є)…Чи якщо це не так явно транслюється по телевізору, то про це можна забути? А як же наша історія? Що ми розкажемо нашим дітям?...