«ВВАЖАЮ СЕБЕ ДАЛЕКО НЕ БІДНОЮ ЛЮДИНОЮ І ЗОВСІМ ЦЬОГО НЕ ПРИХОВУЮ» - зазначив Сергій П’ятківський

«ВВАЖАЮ СЕБЕ ДАЛЕКО НЕ БІДНОЮ ЛЮДИНОЮ І ЗОВСІМ ЦЬОГО НЕ ПРИХОВУЮ» - зазначив Сергій П’ятківський
14.01.2015
yellow comment enter key and speech bubble icon.Пропонуємо до уваги читачів Громадського форуму Хмільниччини коментар заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради пана Сергія П’ятківського на дописи окремих читачів ресурсу щодо його професійної діяльності. Далі – пряма мова:

Перечитуючи окремі коментарі до статті «ХМІЛЬНИЦЬКІ ПОСАДОВЦІ ДОХАЗЯЙНУВАЛИСЯ ДО КРИМІНАЛЬНОЇ СПРАВИ», розміщеної 20 грудня 2014 року на Громадському форумі Хмільнниччини, в яких йшлося, що у мене занадто дорога машина і незрозуміло, на які кошти я її придбав, таким чином приписуючи мені корупційні схеми, звинувачують мене у невиконанні своїх посадових обов’язків, я дещо здивувався.
Поясню чому: вважаю себе далеко не бідною людиною і зовсім цього не приховую. Знаю ціну грошам, адже, будучи в минулому приватним підприємцем, заробляв їх, як то кажуть, власною важкою працею.
Для тих людей, яким так сподобалось моє авто Mitsubishi Pajero та які беруться рахувати мої гроші, вирішив оприлюднити одну із своїх декларацій. Зокрема, загальна сума мого сукупного доходу становила понад 405 000 гривень (беремо до уваги, що по курсу долар на той час коштував 5 грн.), 353 500 грн з яких я отримав від продажу нерухомого майна, 49 тис. 73 000 грн. становила моя заробітна плата, 2.792 грн отримав матеріальної допомоги. Понад 21 000 грн. становить дохід моєї дружини.

ScanScan0001Scan0002

От і порахуйте самі, шановні панове, скільки машин я міг би собі придбати.
Стосовно зауважень щодо недопрацювань в комунальній сфері міста: я особисто готовий вислухати всі конкретні пропозиції та недоліки стосовно моєї роботи.
Мій робочий кабінет знаходиться на другому поверсі міської ради – приходьте, я готовий до конструктивного діалогу.
Робочий телефон: 2-25-34, мобільний телефон: 097 489-55-59.
Сергій П’ятківський,

заступник міського голови

з питань діяльності виконавчих органів міської ради