Ви ще смітите? – Тоді ми йдемо до вас!

Ви ще смітите? – Тоді ми йдемо до вас!
14.04.2011
У Хмільнику практикується сортування сміття… В деяких місцях міста вже є контейнери із спеціальними написами «Скло» та «Пластик», а крім них баки для інших побутових відходів. Результат такої порядності громадян «на лицо» - поблизу не валяються кольорові папірці та пластиковий непотріб. Такі картини можна спостерігати в декількох місцях.
Не знаю, що відбувається у «Комунсервісі» за нового керівництва, але колишній директор Ю.Прокопович працював над тим, щоб у місті працювали сміттєпереробні лінії. Хоч і коштують вони багато, але наші чиновники (із попередньої команди) їздили на виставки, прицінювались… Мабуть, свідомі хмільничани вирішили не чекати дива і проявити порядність на благо самим собі і місту?.. Що ж це гарний приклад. Якщо це сміття ще вчасно вивозиться. Бо на деяких вулицях виставленні пакети із відходами на дорогу, можуть і не дочекатися коли за ними приїдуть комунальники. А в результаті вміст пакетів роздуває вітер та розносять собаки й коти.
Мабуть хмільничани таким чином готуються до нового статусу міста-курорту державного значення. Погоджуюсь, носити такий статус місто повинне з чистими вулицями, дворами та іншими територіями.

Хмільничанин Сергій.