ВИКЛЮЧИТИ З РЕЄСТРУ ТА ВІДПРАВИТИ НА ЗБЕРІГАННЯ

ВИКЛЮЧИТИ З РЕЄСТРУ ТА ВІДПРАВИТИ НА ЗБЕРІГАННЯ
27.02.2014
SAM_1875Така доля чекає на пам’ятник Володимиру Леніну, який скинули хмільничани. Про це йдеться в рішенні, яке все ж таки, затвердила Хмільницька міська рада.

Зважаючи на високий інтерес хмільничан до цього питання, ми вирішили опублікувати рішення Хмільницької міської ради «Про демонтаж пам’ятника Леніну В.І. у м. Хмільнику»:

СЛУХАЛИ: Про демонтаж пам’ятника Леніну В.І. у м. Хмільнику. Інформація: Загнибороди М.М., начальника управління містобудування і архітектури міської ради, головного архітектора міста.

ВИРІШИЛИ:

  1. Здійснити демонтаж пам’ятника Леніну В.І., який розташований на території скверу між вулицями Пушкіна, Столярчука та Леніна у м. Хмільнику.

  2. Доручити управлінню містобудування і архітектури міської ради повідомити управління культури і туризму Вінницької обласної державної адміністрації про прийняте рішення з метою виключення пам’ятника Леніну В.І. у м. Хмільнику з державного реєстру об’єктів нерухомих пам'яток Вінницької області.

  3. Балансоутримувачу - КП "Хмільниккомунсервіс" забезпечити зберігання конструктивних елементів пам’ятника Леніну В.І. на відомчій території підприємства.

  4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійні комісії міської ради з питань духовного відродження, освіти, культури, молодіжної політики і спорту (голова комісії - Островська М.П.) та з питань комплексного розвитку міста, регулювання комунальної власності і земельних відносин (голова комісії - Подольський Л.І.).


Нагадуємо, що 21 лютого, хмільничани повалили пам’ятник Володимиру Леніну, не дочекавшись рішення міської ради. Саме рішення було прийняте вже після того, як пам’ятнник було повалено.