ВИСУНЬ МЕНЕ, А Я ЗАПРОПОНУЮ ТЕБЕ…

ВИСУНЬ МЕНЕ, А Я ЗАПРОПОНУЮ ТЕБЕ…
21.02.2013
Громадська РадаДосить оригінальним назвала процес обрання голови громадської ради при виконавчому комітеті міської ради Хмільника газета «Я та МІСТО». На думку її редактора Сергія Панаскевича (далі цитата):

«Під час досить оригінального процесу обрання нового голови ради та його замісника (висунь мене, а я запропоную тебе) новий склад ради очолив Олександр Ніжельський, його заступником став Олександр Вознюк, секретарем ради було обрано Людмилу Мазур…».

Дісталося і минулому складу громадської ради:

«У минулій каденції рада складалася всього з п’яти представників громадських організацій (ГО), і то, які були у сфері впливу лише однієї, активно діючої ГО. Діяльність громадської ради за минулі роки була досить однобічною та не вельми результативною, хоча рада і працювала та формувала відповідні рекомендації. Оскільки склад минулої каденції був представлений фактично однією ГО, то і її робота схожою на «гру в одні ворота». Варто зауважити, що колишній голова ради Віктор Гричанюк не вважав за потрібне зявитися до представників громадськості для звіту про виконану роботу. За нього це зробив Олександр НІжельський, який у минулій каденції був його заступником».