ВИТРАЧАННЯ БЮДЖЕТНИХ КОШТІВ В ХМІЛЬНИКУ СТАЛО ЩЕ ПРОЗОРІШИМ

ВИТРАЧАННЯ БЮДЖЕТНИХ КОШТІВ В ХМІЛЬНИКУ СТАЛО ЩЕ ПРОЗОРІШИМ
12.12.2016
12834956_10204156471830789_684895693_n-1Витрачання бюджетних коштів в Хмільнику стало ще прозорішим: на міському сайті з’явилася візуалізація доходів та видатків міського бюджету.

Це стало результатом реалізації заходів Дорожньої карти розвитку малого та середнього підприємництва, яку нещодавно було затверджено виконавчим комітетом міської ради. Після того, як Дорожню карту було затверджено, міський голова Сергій Редчик підписав Меморандум про співпрацю з Центром політичних студій та аналітики «ЕЙДОС».

В Меморандумі було зазначено, що Центр політичних студій та аналітики «Ейдос» зобов’язався надати виконавчому комітету Хмільницької міської ради доступ до модулів програмного забезпечення, консультації по впровадженню, зразки наборів даних, Skype навчання, щодо користування програмним забезпеченням «Відкритий бюджет» та всіх його модулів.

Тепер кожен, хто забажає, може ознайомитися з доходами та видатками бюджету міста Хмільника, відвідавши Офіційний сайт міста Хмільника:

1

  • потім натиснути на банер «Інформація про використання бюджетних коштів»:


novyij-rysunok

  • і система має перекинути вас на інформацію про використання бюджетних коштів:


2

Варто зазначити, що Дорожню карту розроблено громадською організацією «ПРАВО», спільно з виконавчими органами міської ради, під час реалізації проекту, що виконується в рамках Програми «Лідерство в економічному врядуванні» (USAID ЛЕВ), за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).