«Я УСВІДОМЛЮЮ НАДЗВИЧАЙНУ ЗНАЧИМІСТЬ І ПРІОРИТЕТНІСТЬ КОЖНОГО ПУНКТУ МОЇХ ЗОБОВ’ЯЗАНЬ» - зазначив міський голова Хмільника

«Я УСВІДОМЛЮЮ НАДЗВИЧАЙНУ ЗНАЧИМІСТЬ І ПРІОРИТЕТНІСТЬ КОЖНОГО ПУНКТУ МОЇХ ЗОБОВ’ЯЗАНЬ» - зазначив міський голова Хмільника
14.12.2015
IMG_20151211_151208Про це заявив Хмільницький міський голова Сергій Редчик під час засідання робочої групи з питань реалізації Угоди про співпрацю та солідарну публічну відповідальність, що укладена з Хмільницькою районною громадською організацією «ПРАВО».

Зокрема ін. зазначив:

«Я усвідомлюю надзвичайну значимість і пріоритетність кожного пункту моїх зобов’язань, поміщених у цій Угоді. Певен: їхнє виконання – спільна справа як влади, так і громади. Щоб забезпечити результативність наших дій, маємо відповідально напрацювати план концептуальних заходів із впровадження в роботу міської ради кращих практик доступності та відкритості. При цьому важливо визначити чіткі стандарти і процеси нашої роботи, врахувати пропозиції та рекомендації громадськості».

Представники робочої групи – посадові особи міської ради та експерти громадської організації «ПРАВО» спільно розглянули план реалізації договірних зобов'язань Угоди, а також визначилися із черговістю і пріоритетністю виконання заходів Угоди.

IMG_20151211_151508

Варто зазначити, що наразі вже виконано окремі пункти угоди: експертами громадської організації «ПРАВО» розроблено Порядок здійснення он-лайн відео трансляцій засідань Хмільницької міської ради та її виконавчого комітету, Порядок підвищення кваліфікації депутатів Хмільницької міської ради, проведено аналіз законодавства щодо можливості здійснення громадського контролю в сфері пасажирських перевезень, а також розроблено пакет документів, прийняття якого дозволить запровадити громадський контроль в сфері благоустрою.