«Я ЗМІНЮЮ!» – хмільничани взяли участь в регіональному форумі громадських ініціатив

«Я ЗМІНЮЮ!» – хмільничани взяли участь в регіональному форумі громадських ініціатив
08.10.2019
«Я змінюю!» - під таким гаслом у Вінниці пройшов ІІІ Регіональний Форум громадських ініціатив. Хмільниччину представляли 2 громадські організації: громадська організація «ПРАВО» (Олена Черній та Віталій Дорох), а також громадська організація «Туристично-оздоровча Україна» (Яків Настасюк).



В роботі Форуму взяли участь голова облдержадміністрації Владислав Скальський, його заступник Олександр Крученюк, Директор департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Світлана Василюк, представники структурних підрозділів облдержадміністрації, а також представники ІГС Вінниччини.



Робота форуму проходила у форматі «Світове кафе: «Проконсультуй владу», що передбачає спільне обговорення шляхів вирішення ключових проблем співпраці влади та громади Вінниччини. За окремими столами були підготовлені 7 локацій для панельних дискусій з таких питань:

- створення на місцевому рівні Фонду розвитку ІГС;

- діяльність консультативно-дорадчих органів при органах влади;

- консультації з громадськістю;

- соціальне підприємництво;

- створення сприятливих умов для міжсекторальної співпраці;

- синергія між ІГС міста та області ;

- участь ІГС в соціально-економічному розвитку області.



На завершення Форуму, його організатори та учасники підбили підсумки секційної роботи та заслухали короткі звіти тренерів – модераторів із конкретними пропозиціями.



Підсумовуючи роботу ІІІ Регіонального Форуму громадських ініціатив, директор Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Світлана Василюк подякувала його учасникам за активну і результативну роботу та запевнила, що усі пропозиції будуть ретельно вивчені, матеріали зустрічі узагальнені для подальшого використання.