ЯК МОЖНА БУДЕ ВСТАНОВИТИ ТИМЧАСОВУ СПОРУДУ В ХМІЛЬНИКУ?

ЯК МОЖНА БУДЕ ВСТАНОВИТИ ТИМЧАСОВУ СПОРУДУ В ХМІЛЬНИКУ?
05.04.2015
завантаженняЯк можна буде встановити тимчасову споруду, про встановлення правил приймання стічних вод у міську каналізаційну мережу міста, а також про порядок найменування та перейменування вулиць говоритимуть хмільничани під час громадських слухань, які мають відбутися 15 квітня в приміщенні міської ради.

Під час громадських слухань розглядатимуться такі питання:

  1. Про проект рішення виконавчого комітету Хмільницької міської ради «Про затвердження Правил приймання стічних вод у міську каналізаційну мережу міста Хмільника».
    2. Про проект рішення Хмільницької міської ради «Про затвердження Положення про найменування (перейменування) вулиць, провулків, проспектів, площ, парків, скверів та споруд, а також встановлення пам`ятних знаків і меморіальних дошок в м. Хмільнику».
    3. Про проект рішення Хмільницької міської ради «Про затвердження Положення про встановлення та розміщення тимчасових споруд на території міста Хмільника».
    Запрошуються всі зацікавлені особи.
    Ознайомитись з проектами рішень можна на веб-сайті міста Хмільника www.hmilnyk/osp-ua/infoв розділі «Регуляторна політика/Проекти», а також в управлінні містобудування та архітектури, секторі з питань регулювання земельних відносин, секторі з питань юридичної роботи міської ради за адресою: вул. Столярчука, 10, тел.: 2-70-12, 2- 32- 93, 2-44-36.


Громадські слухання відбудуться 15 квітня 2015 року о 15.00 год. у приміщенні міської ради (2-ий поверх).