ЯК МОЖНА ВПЛИНУТИ НА БЮДЖЕТНИЙ ПРОЦЕС В МІСТІ ХМІЛЬНИКУ?

ЯК МОЖНА ВПЛИНУТИ НА БЮДЖЕТНИЙ ПРОЦЕС В МІСТІ ХМІЛЬНИКУ?
22.08.2017
Як можна вплинути на бюджетний процес в місті Хмільнику? Де можна побачити, куди йдуть кошти міського бюджету? За скільки і в кого купляють продукти для садочків міста?

Відповідь на ці та інші питання можна буде отримати під час проведення презентації можливостей для участі в бюджетному процесі та моніторингу використання бюджетних коштів.

До участі в заході запрошуються представники органів самоорганізації населення міста Хмільника.

Захід відбудеться 23 серпня в конференц-залі міської ради (4 поверх).

Початок о 14.00.

Для довідки:

Презентація можливостей для участі в бюджетному процесі відбудеться в рамках реалізації проекту «Міський бюджет – бачу, розумію, контролюю» реалізується Хмільницькою районною громадською організацією «ПРАВО» в рамках програми «Публічні бюджети від А до Я: інформування, активізація та залучення громадянського суспільства», що виконується Фондом Східна Європа у партнерстві з Фундацією польсько-української співпраці ПАУСІ за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Точка зору, відображена у цій публікації чи матеріалі, є винятковою відповідальністю Хмільницької районної громадської організації «ПРАВО» і може не співпадати з точкою зору Фонду Східна Європа, ПАУСІ і/або Європейського Союзу.

Партнерами в реалізації проекту виступають міськрайонна газета “Життєві обрії” та виконавчий комітет Хмільницької міської ради.