ЯК ОЦІНЯТЬ РОБОТУ ПОСАДОВЦІВ ДЕПУТАТИ?

ЯК ОЦІНЯТЬ РОБОТУ ПОСАДОВЦІВ ДЕПУТАТИ?
21.05.2015
imagesНа чергову сесію Хмільницької міської ради знову буде винесено питання про преміювання міського голови та його заступників. В проекті рішення, який оприлюднено на міському офіційному сайті йдеться про преміювання посадовців міської ради за травень 2015 року.

Зокрема, пропонується міському голові Грушку В.П., секретарю міської ради Коломійцю К.В., заступнику міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради П'ятківському С.А., заступнику міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради, начальнику фінансового управління міської ради Гамак Л.Г. до заробітної плати додати ще й премію в розмірі 20% посадового окладу за фактично відпрацьований час. А Коломійцю К.В. мають намір ще й надати матеріальну допомогу на оздоровлення в розмірі середньомісячної заробітної плати при наданні йому щорічної відпустки у червні 2015р.

Нагадуємо, що неодноразово траплялися випадки, коли депутати не надавали премії першим особам міської ради, низько оцінюючи продуктивність їхньої роботи.