ЯК ПРИЙМАЮТЬСЯ РІШЕННЯ ПРО ЗАКУПІВЛЮ ПРОДУКТІВ ХАРЧУВАННЯ ДЛЯ ШКІЛ МІСТА?

ЯК ПРИЙМАЮТЬСЯ РІШЕННЯ ПРО ЗАКУПІВЛЮ ПРОДУКТІВ ХАРЧУВАННЯ ДЛЯ ШКІЛ МІСТА?
01.04.2015
tenderУправління освіти Хмільницької міської ради провело відкриті торги із закупівлі продуктів харчування для шкіл міста. Експерти громадської організації «ПРАВО» Володимир Шеремета та Тарас Носальський відвідали засідання тендерного комітету саме під час відкриття тендерних пропозицій.

Головним для експертів було дізнатися на власному досвіді, як в дійсності проходять такі заходи у Хмільнику.

Що ж стосується конкретно цих закупівель управління освіти, то у експертів не було жодних зауважень щодо проведення самої процедури розкриття конкурсних пропозицій. Також варто відзначити, що члени тендерного комітету управління освіти всіляко сприяли експертам організації та навіть не заперечували щодо проведення відео фіксації.

Зважаючи на те, що більшість хмільничан ніколи не були присутні на подібних засіданнях, а також враховуючи бажання окремих громадян долучитися до контролю за витрачанням бюджетних коштів, ми вирішили показати всім бажаючим, як відбуваються подібні засідання. Отже, до вашої уваги засідання комітету з конкурсних торгів управління освіти міської ради:



Матеріал підготовлено в рамках проекту «Державні закупівлі в Хмільнику – під надійних громадський контроль», який реалізується громадською організацією «ПРАВО» за підтримки Міжнародного фонду «Відродження».