ЯК РОЗПОЧАТИ ВЛАСНУ СПРАВУ? – в хабі «Мурашник» відбувся воркшоп на тему підприємництва

ЯК РОЗПОЧАТИ ВЛАСНУ СПРАВУ? – в хабі «Мурашник» відбувся воркшоп на тему підприємництва
26.03.2023
В гуманітарному хабі «Мурашник» відбувся воркшоп на тему започаткування власної справи. Участь в заході взяли місцеві жителі, а також внутрішньо переміщені особи.

В якості спікерів виступили Віталій Дорох, Григорій Панчук та Марина Зенова.

Віталій Дорох розповів про те, звідки можна взяти гроші для започаткування власної справи, чому міжнародні донорські організації виділяють кошти для розвитку підприємництва, а також про те, де можна знайти інформацію про програми підтримки підприємництва та про те, на що саме можна отримати гроші.



Блок Григорія Панчука стосувався логічної піраміди рівнів формування нашого життя, функцій мозку та формування підсвідомих алгоритмів нашого життя, а також теми страху та успіху.



Пані Марина Зенова розповіла про створення логічної моделі з побудови та просування власної справи, розглянула виклики, з якими сьогодні зіштовхуються підприємці, а також розповіла про постановку SMART-цілей та ефективну комунікацію.



Захід містив як теоретичну - так і практичну частини: присутні мали можливість попрацювати в групах, а також поспілкуватися під час перерв.



Варто зазначити, що це не єдиний захід на подібну тему: організатори мають намір продовжувати проведення подібних заходів. Тож чекайте на запрошення!



Захід відбувся у рамках проєкту ВільноХаб.

Проєкт «ВільноХаб» втілюється в рамках програми “Мріємо та діємо”, яка впроваджується за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та виконується IREX.