ЯК В ХМІЛЬНИКУ ПРОХОДИТЬ ЛЮСТРАЦІЯ?

ЯК В ХМІЛЬНИКУ ПРОХОДИТЬ ЛЮСТРАЦІЯ?
10.06.2015
ljustracijaЧитачі громадського форуму Хмільниччини, напевно, пам’ятають перипетії навколо проведення люстрації. Створювався люстраційний комітет, хтось входив до його складу, хтось виходив; люди збиралися щось робити, але процес так і не пішов. Принаймні за участі громадськості.

Але закон про очищення влади ніхто не відміняв і люстрація на рівні міста таки розпочалася. На Офіційному сайті міста Хмільника навіть створили окремий розділ Відомості про осіб, щодо яких проводиться перевірка відповідно до Закону України "Про очищення влади".

І як Ви думаєте – хто потрапив до переліку осіб?

А ось хто:




























1 Лисенков Михайло Сергійович головний спеціаліст відділу бухгалтерського обліку та звітності управління праці та соціального захисту населення міської ради
2 Войтенко Микола Васильович спеціаліст 2 категорії відділу організаційно-масової роботи міської ради
3 Трибун Костянтин Павлович провідний спеціаліст сектору з питань юридичної роботи міської ради
4 Безрукова Олеся Іванівна Провідний спеціаліст відділу персоніфікованого обліку пільгових категорійгромадян управління праці та соціального захисту населення міської ради (тимчасово, на період відпустки основного працівника для догляду за дитиною до досягнення нею чотирирічного віку)
5 Валігура Леонід Володимирович начальник відділу житлово-комунального господарства управління житлово-комунального господарства та комунальної власності Хмільницької міської ради

Сподіваємося, що це лише «перші ластівки» і цим люстрація в Хмільнику не обмежиться. Хоча…