ЯК ВИРІШУВАТИ КОНФЛІКТНІ СИТУАЦІЇ В ОСВІТНЬОМУ СЕРЕДОВИЩІ? – в Хмільницькій громаді розпочала роботу Школа медіаторів

ЯК ВИРІШУВАТИ КОНФЛІКТНІ СИТУАЦІЇ В ОСВІТНЬОМУ СЕРЕДОВИЩІ? – в Хмільницькій громаді розпочала роботу Школа медіаторів
25.08.2021
В Хмільнику розпочалося навчання в Школі медіаторів: 16 учнів та учениць сільських шкіл Березни, Великого Митника та Лозови почали опановувати практичні навички вирішення конфліктних ситуацій, які можуть виникати під час навчального процесу.



Навчання в Школі медіаторів триватиме 4 дні. До участі було запрошено представників сільських шкіл громади, де раніше були створені та працювали Шкільні Служби Порозуміння (ШСП). Але, зважаючи на те, що учні та учениці закінчують навчання в школі, виникає потреба в підготовці нових медіаторів для Шкільних Служб Порозуміння.

Під час навчання молодь опанує базові навички медіації та зможуть використовувати їх під час вирішення конфліктів в своїх школах.



Організатором навчання виступила громадська організація «ПРАВО».

Навчання в Школі медіаторів проводять координаторка напрямку медіації, тренерка, фасилітаторка Тетяна Шевчук та тренерка, фасилітаторка Людмила Бузівська.

Захід відбувається в рамках реалізації Програми забезпечення безоплатною правовою допомогою населення Хмільницької міської територіальної громади на 2021-2022 роки.