ЯК ЗАБЕЗПЕЧИТИ МЕШКАНЦІВ СІЛЬСЬКИХ ГРОМАД ЯКІСНОЮ БЕЗОПЛАТНОЮ ПРАВОВОЮ ДОПОМОГОЮ?

ЯК ЗАБЕЗПЕЧИТИ МЕШКАНЦІВ СІЛЬСЬКИХ ГРОМАД ЯКІСНОЮ БЕЗОПЛАТНОЮ ПРАВОВОЮ ДОПОМОГОЮ?
08.02.2017
Як забезпечити сільське населення якісною безоплатною правовою допомогою? Про своє бачення вирішення цього проблемного питання розкажуть експерти громадської організації «ПРАВО» під час презентації нового проекту «Безоплатна правова допомога в Хмільницькому районі: посилюємо правові можливості громад».

Захід відбудеться 9 лютого, в четвер, в читальному залі районної бібліотеки для дорослих.

Початок презентації – 10.00.

Під час заходу буде поінформовано присутніх про кількарічний досвід роботи громадської організації «ПРАВО» над налагодженням системи безоплатної правової допомоги в Хмільницькому районі, а також презентовано заходи нового проекту.

До участі запрошуються представники органів державної влади та місцевого самоврядування, представники громадських організацій та організацій політичних партій, представники засобів масової інформації та активні громадяни.

Для довідки:

Проект «Безоплатна правова допомога в Хмільницькому районі: посилюємо правові можливості громад» реалізується громадською організацією «ПРАВО» в партнерстві з Хмільницькою районною радою та Хмільницьким Бюро правової допомоги, за підтримки Міжнародного фонду «Відродження».

Контактна особа:

Віталій Дорох

067 425 84 95