ЯКІ ПРАВОВІ ПРОБЛЕМИ ІСНУЮТЬ В ХМІЛЬНИЦЬКІЙ ГРОМАДІ? – запрошуємо на презентацію результатів соціологічного дослідження

ЯКІ ПРАВОВІ ПРОБЛЕМИ ІСНУЮТЬ В ХМІЛЬНИЦЬКІЙ ГРОМАДІ? – запрошуємо на презентацію результатів соціологічного дослідження
12.09.2019
Запрошуємо всіх бажаючих взяти участь в заході, під час якого буде презентовано результати соціологічного дослідження, спрямованого на виявлення правових проблем в Хмільницькій ОТГ та обговорити подальші шляхи використання цих результатів.



Захід планується провести 13 вересня 2019 року, в конференц-залі Хмільницької міської ради.

Початок о 14.00.

Наша громада бере участь в програмі «Правоспроможна громада – 2019». Програма є комплексом практичних заходів, що включає дослідження правових потреб громади, розробку місцевих програм доступу до правосуддя, оцінку їх реалізації. Адміністрування програми здійснюється Громадською спілкою «Мережа правового розвитку» (членом якої є громадська організація «ПРАВО»), ВБО «Українська фундація правової допомоги» та мережі правових клубів «Pravokator».

Представники Хмільницької міської ОТГ, а саме: Олена Черній, Віталій Дорох (громадська організація «ПРАВО»), Наталя Мазур (Хмільницька міська рада) та Ганна Мариніч (Хмільницьке бюро правової допомоги) взяли участь в навчанні в рамках цієї програми.

Нашою командою було проведено соціологічне дослідження, спрямоване на визначення правових потреб Хмільницької міської об’єднаної територіальної громади і ми готові презентувати результати цього дослідження.

До участі запрошено міського голову, депутатів та посадових осіб міської ради, представників громадських організацій та засобів масової інформації.

Контактна особа:

Олена Черній

067 143 43 83