ЯКІСНА ОСВІТА В ХМІЛЬНИЦЬКІЙ ГРОМАДІ: ЯКІ ВИКЛИКИ І ЯК ЇХ МОЖНА ПОДОЛАТИ?

ЯКІСНА ОСВІТА В ХМІЛЬНИЦЬКІЙ ГРОМАДІ: ЯКІ ВИКЛИКИ І ЯК ЇХ МОЖНА ПОДОЛАТИ?
30.08.2021
Як забезпечити умови для отримання якісної освіти після проведення реформи місцевого самоврядування? Як мінімізувати виникнення можливих соціальних конфліктів під час оптимізації освітньої мережі? Як громадськість може долучитися до цих процесів і які ініціативи зараз існують в громаді?

Відповіді на ці та інші питання можна буде отримати, взявши участь в презентації нового проєкту громадської організації «ПРАВО» «Якісна освіта в громаді – через ефективний діалог з громадськістю», реалізація якого вже розпочалася в нашій громаді.

Ця ініціатива реалізуватиметься в партнерстві з Хмільницькою міською радою в рамках проєкту «Громадськість за демократизацію» за сприяння Європейського Союзу (https://tinyurl.com/ywt3yveh), який реалізується Інститутом економічних досліджень та політичних консультацій.

Захід відбудеться 2 вересня, в конференц-залі міської ради (4 поверх).

Початок о 15:00.

До участі запрошено посадових осіб міської ради, депутатів, представників освітньої сфери, директорів шкіл, а також представників громадськості та засобів масової інформації.

Ця публікація була підготовлена в рамках проєкту «Громадськість за демократизацію» за сприяння Європейського Союзу (https://tinyurl.com/ywt3yveh), який реалізується Інститутом економічних досліджень та політичних консультацій. Зміст цієї публікації є виключною відповідальністю громадської організації «ПРАВО» і жодним чином не відображає точку зору Європейського Союзу».