ЯКУ ПІДТРИМКУ МАТИМУТЬ ГРОМАДСЬКІ ОРГАНІЗАЦІЇ З МІСЬКОГО БЮДЖЕТУ?

ЯКУ ПІДТРИМКУ МАТИМУТЬ ГРОМАДСЬКІ ОРГАНІЗАЦІЇ З МІСЬКОГО БЮДЖЕТУ?
06.09.2017
Сьогодні міська рада розглядала питання підтримки організацій та осіб з інвалідністю на конкурсній основі за рахунок міського бюджету. Питання виявилося досить резонансним і після бурхливих обговорень таки не було підтримано депутатами.

Причиною цього стали розбіжності щодо відсотків, які громадські організації могли б витратити на заробітну плату своїм керівникам.

Ми попросили депутатів міської ради прокоментувати голосування та висловити свою позицію.

Отже, коментар депутата від Громадського руху «Народний контроль» пана Юрія Шевченка:



Далі пропонуємо коментар депутата від Радикальної партії Олега Ляшка пана Сергія Ваховського:



Для довідки:

Публікацію підготовлено в рамках реалізації проекту «Міський бюджет – бачу, розумію, контролюю», який реалізується Хмільницькою районною громадською організацією «ПРАВО» в рамках програми «Публічні бюджети від А до Я: інформування, активізація та залучення громадянського суспільства», що виконується Фондом Східна Європа у партнерстві з Фундацією польсько-української співпраці ПАУСІ за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Точка зору, відображена у цій публікації чи матеріалі, є винятковою відповідальністю Хмільницької районної громадської організації «ПРАВО» і може не співпадати з точкою зору Фонду Східна Європа, ПАУСІ і/або Європейського Союзу.

Партнерами в реалізації проекту виступають Центр аналізу місцевої політики, міськрайонна газета «Життєві обрії» та виконавчий комітет Хмільницької міської ради.