ЯКИМ МАЄ БУТИ ДЕПУТАТ ВЕРХОВНОЇ РАДИ? Відповідь на це питання шукали учасники круглого столу в Хмільнику

ЯКИМ МАЄ БУТИ ДЕПУТАТ ВЕРХОВНОЇ РАДИ? Відповідь на це питання шукали учасники круглого столу в Хмільнику
18.09.2012
Професіонал у своїй справі, успішна людина, мораліст, місцевий, щоб лобіював інтереси регіону – такі критерії для кандидатів в народні депутати визначили найактивніші члени громади міста Хмільник. На думку учасників круглого столу «Я хочу від виборів…», який провела громадська організація «Філософія Серця», за сприяння громадської організації «ПРАВО» та районної бібліотеки для дорослих, цим вимогам відповідають лише троє із 19 кандидатів, які зареєструвались по округу №13.

На захід до читальної зали районної бібліотеки прийшли активісти громадського руху, представники влади, пересічні громадяни. Приєдналися до обговорення і двоє кандидатів – Тарас Коваль та Олег Побережний. Вони мали змогу поділитися своїм баченням депутатської діяльності. Третього з «місцевих» кандидатів не було на заході, тому за нього говорили присутні:

«Можу сказати що всі троє хмільниччан щирі люди, професіонали, у них гарні дружні родини, які є прикладом - буду голосувати за місцевого кандидата. Знаю, що люди підтримують Миколу Юрчишина, бо він підтримує наш край і людей...», - каже представник місцевого козацтва Михайло Коротін.



Під час круглого столу говорили про те, як виборцю не розгубитись і обрати кандидата, який працюватиме на користь громади, що його обрала, як відрізнити інформаційні політтехнології від інформації, а також які є методи фальсифікації виборів та як уникнути впливу адмінресурсу?



Для довідки:

Захід відбувся в рамках інформаційно-просвітницької кампанії з руйнування політичних маніпуляцій «Я хочу від виборів…», яка була ініційована Коаліцією виборчих ініціатив «ДЗВІН» та ГО «Центр політичних студій та аналітики» за підтримки NED (National Endowment for Democracy).

Пропонуємо вашій увазі відеосюжет
http://www.youtube.com/watch?v=gaCPIlEhRaM&feature=player_detailpage