ЄДИНИЙ ВНЕСОК МІСЬКОЇ РАДИ – ЦЕ ОБІЦЯНКИ…

ЄДИНИЙ ВНЕСОК МІСЬКОЇ РАДИ – ЦЕ ОБІЦЯНКИ…
23.09.2015
969688_319631681505223_969740672_nТак прокоментував ситуацію з відкриттям в Хмільнику постійно діючої виставки «Хмільник мистецький» керівник громадської організації «Арт Лайф» Сергій Шмаль. Пан Сергій переконаний, що міська влада просто привласнила здобутки трирічної праці його організації, намагаючись видати їх за свої.

Ось про що він повідомив на своїй сторінці в соціальній мереді «Фейсбук»:

Ось така історія сталася зі мною... При ознайомленні на офіційному сайті міської ради з програмою заходів святкування Дня міста, я не знайшов анонс святкового заходу, організатором якого я являюсь, а саме «Відкриття в холі Районного Будинку культури Першої постійно діючої Арт-галереї «Хмільник Мистецький» - як результат трирічної праці колективу Громадської організації «Арт Лайф». Проте я знайшов інший захід - Відкриття МІСЬКрайонного художньо-виставкового салону»(???)
Чесно. я здивований, і, як керівник громадської організації «Об`єднані ініціативи «Арт Лайф», хочу прокоментувати цю ситуацію:
Справді, 24.09.2015р. о 13.00 заплановано відкриття Першої постійно діючої Арт-галереї «Хмільник Мистецький». Ми спеціально підбирали дату відкриття до Дня нашого міста. Ми не були проти, а навіть більше того, нам було приємно коли б даний захід відбувся в рамках офіційних заходів святкування Дня міста. Організаторам загальноміських заходів я особисто надав інформацію щодо організаторів, назви та формату відкриття. Як так сталося, що про нас взагалі забули, не вказали як організаторів, або хоча б як партнерів, невідомо. Я, як єдиний ініціатор та організатор проекту «Хмільник Мистецький» офіційно заявляю: з початку реалізації вищевказаного проекту, а це з 2012 р. і до сьогоднішнього дня, єдиний ВНЕСОК МІСЬКОЇ РАДИ в розвиток проекту творчих ініціатив «Хмільник мистецький» – ЦЕ ОБІЦЯНКИ.
Я не знаю, можливо, міська рада все-ж-таки організовує дійсно СВІЙ МІСЬКРАЙОННИЙ ХУДОЖНЬО-ВИСТАВКОВИЙ САЛОН, тоді респект їм.
Подивимось, чим порадує міська рада жителів Хмільника 24 вересня о 13.00 год. в холі Районного Будинку культури.
Ми там будемо обов`язково !!!!!!!!!!!!

Новый рисунок (1)

Скориставшись можливістю, від мене особисто та від імені колективу громадської організації «Об`єднані ініціативи «Арт Лайф», запрошую всіх охочих долучитися до прекрасного та прийти на відкриття Першої постійно діючої Арт-галереї «Хмільник мистецький», де вас здивують роботи наших відомих хмільницьких художників (більше 100 картин, більшість яких 2014-2015років), а також багато цікавих технік декоративно-прикладного мистецтва. Тут ви можете побачити на свої очі деякі вироби та картини.

Буде дійсно гарно та цікаво, ви будете задоволені. Приходьте!