ЮНІ ХМІЛЬНИЧАНИ ПРОДОВЖУЮТЬ НАВЧАТИСЯ МЕДІАЦІЇ

ЮНІ ХМІЛЬНИЧАНИ ПРОДОВЖУЮТЬ НАВЧАТИСЯ МЕДІАЦІЇ
03.10.2017
26-29 вересня у Вінниці відбувся тренінг для фасилітаторів тренінгу "Базові навички медіатора ШСП" для координаторів та медіаторів шкільних служб порозуміння з Хмільника, Турбова та Липовця.

 

 



Від Хмільницького району взяли участь координатори та медіатори діючих ШСП Широкогребельської ЗОШ І-ІІІ ст., Великомитницької ЗОШ І-ІІІ ст. та НВК “ДНЗ ЗОШ І-ІІІ ст. с. Лозова”.



Досвідченні тренери, представники громадської організації «Інститут Миру і Порозуміння», Роман Коваль та Єлизавета Коваль навчали учасників тренерським методикам і надали можливість кожному спробувати себе у ролі тренера!



В результаті тренінгу в Хмільницькому районі підготовлено 6 тренерів-фасилітаторів, які в кінці жовтня проведуть 3 тренінги з «Базових навичок медіації» для учнів і координаторів із восьми навчальних закладів м. Хмільника та Хмільницького району.



Тренінг побудовано на багаторічному практичному досвіді та проводився за програмою, розробленою громадською організацією «Інститут Миру і Порозуміння» (http://ipcg.org.ua/). Також ГО «Інститут Миру і Порозуміння» надає методичну підтримку у вигляді посібників на теми відновних практик, робочі зошити для медіаторів та необхідні документи для роботи ШСП міста Хмільника та Хмільницького району.



Тренінг пройшов в рамках проекту "Розвиток шкільних служб порозуміння в рамках Мережі правового розвитку", що реалізує ГО "Білозерський центр регіонального розвитку" у співпраці з організаціями-членами МПР за підтримки Міжнародний фонд "Відродження"

Координатор проекту в місті Хмільник та Хмільницькому районі ГО «ПРАВО», контактна особа Тетяна Шевчук тел. (096) 900 58 71