За сприяння Партії регіонів проведено турнір з волейболу

За сприяння Партії регіонів проведено турнір з волейболу
24.02.2011
У місті Хмільнику нещодавно проводився відкритий міськрайонний турнір з волейболу серед чоловічих команд, присвячений 22-ій річниці виведення військ колишнього СРСР із Республіки Афганістан.

Під час відкриття учасників змагань привітали міський голова Василь Грушко, заступник голови Хмільницької РДА, голова Хмільницької міської організації Партії регіонів Анатолій Реп’ях та голова міськрайонної Спілки ветеранів війни в Афганістані Володимир Гончарук, які побажали командам спортивних успіхів і перемог.

Згідно з жеребкуванням команда нашого міста «Саланг» увійшла до другої групи. Перемігши із рахунком 2:0 волейболістів з смт. Копайгород (Барського району), та програвши у напруженому поєдинку з таким же рахунком команді обласної лікарні ім. Пирогова з м. Вінниця, «Саланг» посів 2 місце у своїй групі. А переможцями груп стали волейбольні дружини з м. Вінниця «Савой» та обласної лікарні ім. Пирогова, які і зустрілись у фінальному поєдинку. Спортивну майстерність та комбінаційну гру показали волейболісти обласної лікарні ім. Пирогова, які й стали переможцями турніру. Друге місце посіла команда «Савой», а третє місце – місцева команда «Саланг», обігравши у вирішальному поєдинку волейболістів Хмільницького району.

На підбитті підсумків голова Хмільницької міської організації Партії регіонів Анатолій Реп’ях, міський голова Василь Грушко та голова міськрайонної спілки ветеранів війни в Афганістані Володимир Гончарук вручили команді за зайняте 1 місце Кубок та перехідний вимпел, а гравцям за зайняте 1,2,3 місце - дипломи відповідних ступенів. Оргкомітетом також були відзначені кращі гравці в номінаціях.