ЗАКРИВАТИ ПУНКТ ШВИДКОЇ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ В УЛАНОВІ НІХТО НЕ БУДЕ?

ЗАКРИВАТИ ПУНКТ ШВИДКОЇ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ В УЛАНОВІ НІХТО НЕ БУДЕ?
21.03.2013
znak_oklykuЗакривати пункт постійного базування швидкої медичної допомоги у селі Уланів, який підпорядкований Хмільницькій станції швидкої медичної допомоги ніхто не буде. Про це запевнила директор департаменту охорони здоров‘я та курортів облдержадміністрації Лідія Діденко, коментуючи сюжет, що був продемонстрований 18 березня 2013 року на каналі ICTV в програмі «ФАКТИ».
Також Лідія Діденко підкреслила, що реформа галузі охорони здоров’я в жодному разі не призвела до погіршення стану здоров’я населення Хмільницького району (!!!), до якого адміністративно відноситься село Уланів.

Нагадаємо, що мешканці Уланова та навколишніх сіл висловлюють протест щодо реформування медичної галузі, яка на їхню думку, може призвести до суттєвого погіршення якості надання медичних послуг.

Заспокоїти людей до Уланова приїздили навіть керівники центральної районної лікарні. Медики переконували, що нововведення не вплинуть на роботу пункту швидкої медичної допомоги.

Та це не переконало жителів Уланова - мешканці збирають підписи на захист станції швидкої, а на вихідних планують влаштувати акцію протесту…