ЗАПРОШУЄМО ДО ХМІЛЬНИКА ОБГОВОРИТИ СИСТЕМУ НАДАННЯ БЕЗОПЛАТНОЇ ПРАВОВОЇ ДОПОМОГИ…

ЗАПРОШУЄМО ДО ХМІЛЬНИКА ОБГОВОРИТИ СИСТЕМУ НАДАННЯ БЕЗОПЛАТНОЇ ПРАВОВОЇ ДОПОМОГИ…
17.02.2014
pdВ Хмільнику відбудеться презентація нового проекту громадської організації «ПРАВО» «Створення системи безоплатної правової допомоги в Хмільницькому районі». Під час заходу буде презентовано, власне, сам проект, а також обговорено систему надання безоплатної правової допомоги, яку громадська організація, спільно з районною радою та райдержадміністрацією, має намір запровадити в Хмільницькому районі.

Захід відбудеться 20 лютого в Хмільницькій районній бібліотеці для дорослих (читальний зал).

Початок об 11.00.

Участь в заході візьмуть представники органів державної влади та місцевого самоврядування, представники громадськості та засобів масової інформації.

Для довідки:

Проект громадської організації «ПРАВО» «Створення системи безоплатної правової допомоги в Хмільницькому районі» має на меті створити та налагодити механізм надання первинної безоплатної правової допомоги в Хмільницькому районі Вінницької області. Сам проект реалізується за фінансової підтримки Міжнародного фонду «Відродження» і є логічним продовженням попередніх проектів, які, фактично, започаткували в Хмільницькому районі нові механізми надання безоплатної первинної правової допомоги.

Проект реалізується громадською організацією «ПРАВО» в партнерстві з Хмільницькою райдержадміністрацією, Хмільницькою районною радою, Хмільницьким міськрайонним управлінням юстиції та Хмільницькою районною бібліотекою для дорослих.