ЗАПРОШУЄМО ДО ВІДВЕРТОЇ РОЗМОВИ ПРО ВИБОРИ ЗА КРУГЛИМ СТОЛОМ

ЗАПРОШУЄМО ДО ВІДВЕРТОЇ РОЗМОВИ ПРО ВИБОРИ ЗА КРУГЛИМ СТОЛОМ
10.09.2012
Як виборцю не розгубитись і обрати кандидата, який працюватиме на користь громади, що його обрала? Як відрізнити інформаційні політтехнології від інформації? Які є методи фальсифікації виборів та як уникнути впливу адмінресурсу? Яким має бути політичне лоббі Вінниччини у Парламенті?

Відповіді на ці та інші питання хмільничани зможуть дізнатися, якщо прийдуть 14 вересня об 11.00 в читальний зал районної бібліотеки для дорослих, де відбудеться круглий стіл на тему «Я хочу від виборів…». Організатором заходу виступає громадська організація «Філософія Серця» за підтримки бібліотеки для дорослих та громадської організації «ПРАВО».

До участі в заході запрошуються кандидати в депутати, їх довірені особи, начальники штабів тощо, а також представники політичних партій, громадських організацій, органів державної влади та місцевого самоврядування, засоби масової інформації та активна громадськість.

Захід відбудеться в рамках інформаційно-просвітницької кампанії з руйнування політичних маніпуляцій «Я хочу від виборів…», ініційована Коаліцією виборчих ініціатив «ДЗВІН» та ГО «Центр політичних студій та аналітики» за підтримки NED (National Endowment for Democracy) стартувала по всій Україні. На Вінниччині партнером кампанії визначено ГО «Філософія Серця».

Контакти:

Голова ГО «Філософія Серця» Юлія Грига (067) 775 66 31

Медіа-експерт ГО «Філософія Серця» Наталія Журбенко (096) 565 35 31

Голова ГО «ПРАВО» Віталій Дорох (067) 425 84 95