ЗАПРОШУЄМО ХМІЛЬНИЧАН ДО ВІДВЕРТОЇ РОЗМОВИ ПРО КОНФЛІКТ ІНТЕРЕСІВ

ЗАПРОШУЄМО ХМІЛЬНИЧАН ДО ВІДВЕРТОЇ РОЗМОВИ ПРО КОНФЛІКТ ІНТЕРЕСІВ
18.03.2015
завантаженняЩо таке конфлікт інтересів і які загрози він в собі несе? Про це говоритимуть в Хмільнику під час заходу в рамках проекту громадської організації «ПРАВО», який покликаний підвищити якість політики щодо попередження корупції через удосконалення механізмів і практик регулювання конфлікту інтересів в місті Хмільнику.

Захід відбудеться 20 березня, в п’ятницю, в приміщенні районного Будинку культури (хорова студія).

Початок – 12.00.

До участі запрошуються представники органів влади, представники політичних партій та громадських організацій, активні громадяни та представники засобів масової інформації.

Для довідок:

Віталій Дорох

067 425 847 95

doroh-hm@yandex.ru

eu-logoПроект «Громадянське суспільство та влада знають як виявити, запобігти та врегулювати конфлікт інтересів» фінансується Європейським Союзом та реалізується Хмільницькою районною громадською організацією «ПРАВО». Погляди, висловлені в даній публікації, не обов'язково відображають погляди Європейської Комісії.

This project is funded by the European Union and implemented by Khmilnyk regional civic organization ‘PRAVO’. The views expressed in this publication do not necessarily reflect the views of the European Commission.