ЗАПРОШУЄМО НА НАВЧАННЯ З НАПИСАННЯ ПРОЄКТІВ – 2

ЗАПРОШУЄМО НА НАВЧАННЯ З НАПИСАННЯ ПРОЄКТІВ – 2
19.06.2023
Запрошуємо на тренінг мешканців Хмільницької громади, які хочуть навчитися писати проєкти, подавати їх донорам та отримувати фінансування на реалізацію своїх ідей!

Під час навчання можна буде дізнатися про різноманітні донорські програми, про самі донорські організації, про те, де шукати інформацію про програми фінансування, про особливості подачі самих конкурсних пропозицій, а також про те, як готувати сам проєкт, визначати його мету та завдання, чітко прописувати очікувані результати та розробляти бюджет проєкту.

Тих, кого зацікавила така пропозиція, просимо заповнити невеличку реєстраційну форму. Ми з вами зв’яжемося і узгодимо конкретну дату проведення навчання. До речі, участь в тренінгу – безкоштовна, а сам тренінг відбудеться в гуманітарному хабі «Мурашник».

РЕЄСТРАЦІЙНА ФОРМА


Для довідки:

Нещодавно завершилося навчання попередньої групи. Протягом останніх двох місяців в гуманітарному хабі «Мурашник» відбувалося навчання з написання проєктів для отримання фінансування від міжнародних донорських організацій для вирішення соціальних проблем та започаткування власної справи.

Програма навчання давала відповіді на питання навіщо донорські організації дають гроші на реалізацію проєктів, де шукати інформацію про конкурсні оголошення, як знайти «свого» донора, що таке проєкт, яка процедура подачі проєктної заявки, а також про те, що таке логіко-структурний аналіз та «Дерево проблем», як використовувати під час підготовки заявки SWOT-аналіз та що таке постановка цілей за SMART, що таке аплікаційна форма та які її складові, як правильно визначити проблему, яку вирішуватиме проєкт, як правильно формулювати мету та завдання проєкту.

Також група дізналася, як правильно описувати заходи проєкту, очікувані від його реалізації результати, а також, як розробляти бюджет проєкту.

Загалом участь в навчальній програмі взяло 13 осіб, серед яких місцеві активні громадяни, а також внутрішньо переміщені особи.