ЗАПРОШУЄМО НА ПРЕЗЕНТАЦІЮ ПРОЕКТУ «МІСЬКИЙ БЮДЖЕТ – БАЧУ, РОЗУМІЮ, КОНТРОЛЮЮ!»

ЗАПРОШУЄМО НА ПРЕЗЕНТАЦІЮ ПРОЕКТУ «МІСЬКИЙ БЮДЖЕТ – БАЧУ, РОЗУМІЮ, КОНТРОЛЮЮ!»
14.08.2017

15 серпня 2017 року в конференц-залі Хмільницької міської ради відбудеться презентація проекту «Міський бюджет – бачу, розумію, контролюю».


Захід розпочнеться об 11:00 год.


Головною метою проекту є:


Залучити членів територіальної громади міста Хмільника Вінницької області до процесів моніторингу публічних фінансів та формування місцевого бюджету шляхом проведення інформаційної кампанії, навчання для представників громадськості, а також започаткування механізмів інформування громадськості про закупівлі, що здійснюють за рахунок коштів бюджету.


В рамках проекту передбачається реалізувати такі заходи: конкурс малюнку «Міський бюджет очима дітей», презентації можливостей для участі громадськості в бюджетному процесі, проведення вуличних акцій, започаткування дня «Відкритих дверей» в міській раді, започаткувати проведення відео флеш-інтерв’ю з депутатами після кожної сесії міської ради, провести навчання для членів територіальної громади щодо участі в бюджетному процесі, розробити та затвердити Порядок оприлюднення інформації про закупівлі за рахунок бюджетних коштів, здійсненні впродовж тижня.


Проект реалізується громадською організацією «ПРАВО» за підтримки міжнародної благодійної організації «Фонд Східна Європа»


Особа для контакту


Олена Черній


тел.: 067 143 43 83