Запрошуємо взяти участь у громадських обговореннях!!!

Запрошуємо взяти участь у громадських обговореннях!!!
18.10.2010
22 жовтня 2010 року в нашому місті відбудуться громадські обговорення на тему «Проблеми громадської участі у вирішенні питань місцевого значення».

Захід відбудеться в рамках проекту «Голос для мешканців. Популяризація механізмів громадських консультацій у 15 районнах України».

Свого часу представник громадської організації «ПРАВО» взяв участь в навчанні, яке проходило у Львові та стосувалося саме організації та проведення громадських обговорень та дебатів. Потім, проектом було передбачено ознайомчий візит до Польщі, де учасники проекту дізналися про досвід польських колег в проведенні консультацій з громадою.


Наразі, представники громадської організації «ПРАВО» ставлять за мету перейняти польський досвід організації та проведення консультацій з громадськістю.

З цією метою 22 жовтня будуть проведенні громадські обговорення на тему «Проблеми громадської участі у вирішенні питань місцевого значення».


Мета заходу – обговорення результатів аналізу активності членів територіальної громади міста в процесах прийняття рішень місцевою владою та вироблення пропозицій щодо покращення існуючої ситуації.

До участі в заході запрошуються представники управлінь та відділів Хмільницької міської ради, представники громадських рад мікрорайонів міста, будинкових та вуличних комітетів, громадських організацій та організацій політичних партій, громадськість та засоби масової інформації.

Нагадуємо, що захід відбудеться

22 жовтня 2010 року у конференц-залі Хмільницької міської ради. Початок о 14.00