ЗНОВУ ДЕЗІНФОРМАЦІЯ ПРО МЕРА ХМІЛЬНИКА ЧИ ВСЕ Ж ТАКИ ПРАВДА?

ЗНОВУ ДЕЗІНФОРМАЦІЯ ПРО МЕРА ХМІЛЬНИКА ЧИ ВСЕ Ж ТАКИ ПРАВДА?
09.01.2013
vopross67На сторінках інтернет-видання «20 хвилин» з’явився матеріал про міського голову Хмільника Василя Грушка. Окрім інформації про доходи міського голови там йдеться про наступне:

«…Також журналіст дізнався, що в одному з дитячих садочків, під час відлиги по стіні текла вода. Завідуюча і вихователі звернулися до мера за допомогою, але той відмовив.

- Він приїхав, подивився на мокру стіну і сказав, що в бюджеті у нього грошей на ремонт немає, що мовляв самі наймайте робітників і робіть ремонт, - говорить вихователька садка Ірина (ім'я змінене). - Та як так виходить, що на дітей грошей немає? Як собі і своїм заступникам, то він підняв у півтора рази зарплати, а як одну стіну в садку відремонтувати, так у нього грошей немає».

Наразі невідомо, чи справді в Хмільнику була така ситуація. Якщо хтось щось про це знає – просимо написати в коментарях…

До речі, це вже не вперше в мережі інтернет розповсюджується неперевірена інформація. Свого часу Громадський форум Хмільнччини вже повідомляв про такий випадок.

На сайті http://news.guru.ua з’явився матеріал під назвою «Чиновників вінницького курорту возитимуть за цінами таксі». Автор матеріалу, посилаючись на «Вісник державних закупівель» та інтернет-ресурс ВИННИЦА.info, як на першоджерело, закидав хмільницькій міській владі витрати у розмірі 1,12 млн. гривень на перевезення автомобілем.