ЗРОБИ СОБІ ПОДАРУНОК – в «Мурашнику» відбувся творчий челендж

ЗРОБИ СОБІ ПОДАРУНОК – в «Мурашнику» відбувся творчий челендж
14.09.2022
В гуманітарному хабі «Мурашник» відбувся творчий челендж «Зроби собі подарунок». Учасники та учасниці розмальовували еко-торбинки, обираючи малюнок на власний смак. Це стало гарним подарунком собі, зробленим своїми руками.



Участь в заході взяли діти, які разом з своїми рідними знайшли притулок в нашій громаді, втікаючи від війни, а також місцева молодь – представники та представниці молодіжного руху «UPSTREAM».

Захід відбувся в рамках проєкту «ВільноХаб». Координатором проєкту в Хмільницькій громаді є Тарас Носальський. Помічницею координатора виступає Олена Коровянська.



Проєкт «ВільноХаб» втілюється в рамках програми “Мріємо та діємо”, яка впроваджується за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та виконується IREX у партнерстві з Будуємо Україну разом (БУР), Центром “Розвиток корпоративної соціальної відповідальності” (CSR Ukraine), Making Cents International (MCI), Міжнародним республіканським інститутом (IRI) та Zinc Network.



Гуманітарний хаб “Мурашник” є частиною соціальної ініціативи Вулик Змістів, яка допомагає переселенцям із пошуками дому та нових змістів.