ЗУСТРІЧАЙТЕ ФЕСТИВАЛЬ ДОКУМЕНТАЛЬНОГО КІНО ПРО ПРАВА ЛЮДИНИ НА ВІННИЧЧИНІ! Ми починаємо…

ЗУСТРІЧАЙТЕ ФЕСТИВАЛЬ ДОКУМЕНТАЛЬНОГО КІНО ПРО ПРАВА ЛЮДИНИ НА ВІННИЧЧИНІ! Ми починаємо…
29.11.2017
29 листопада, у Вінницькій Книгарні «Є», відбулася презентація подій XIV Мандрівного міжнародного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA.

Фестиваль презентували Віталій Дорох (громадська організація «ПРАВО», Оксана Яцюк (Подільський центр соціальних технологій), Андрій Сільченко (громадська організація «Унікальна країна») та Олександр Вешелені.



Організатори ознайомили присутніх з цьогорічними особливостями показів, з переліком фільмів, які пропонуються до перегляду, а також з графіками показів в окремих містах Вінницької області.



Варто зазначити, що Фестиваль мандрує Україною в чотирнадцятий раз, а у Вінницький області це буде десятий сезон показів фільмів про права людини. Покази документальних фільмів відбуватимуться в найрізноманітніших місцях - в книгарнях, зокрема, у Книгарні «Є» у Вінниці, в бібліотеках, кінотеатрах, будинках культури і в сільських садибах. Під час заходів громадські активісти проводитимуть обговорення кожної стрічки, акцентуючи увагу на важливості дотримання прав людини в будь-якій частині світу.



У Вінницькій області покази відбуватимуться з 1 по 20 грудня у Вінниці, Хмільнику, Жмеринці, Погребищі, Козятині, Немирові, Літині, Липовці, Ямполі та Барі.

Організаторами у Вінницькій області стали: Хмільницька районна громадська організація «ПРАВО», Вінницька обласна громадська організація «Подільський центр соціальних технологій» та громадська організація «Унікальна країна».

В публікації використано матеріали з Офіційного сайту Вінницької ОДА