Звернення до молоді міста Хмільника

Звернення до молоді міста Хмільника
09.09.2009
Ми, учасники тематичної зустрічі за круглим столом «Народний Рух України за перебудову: історія та сучасність», присвяченої 20-ій річниці створення Народного Руху України за перебудову, звертаємось до тебе, патріотична юнь міста, в час офіційного проголошення Президентом України 2009 року «Роком молоді в Україні», як до майбутнього нації, свідомих громадян своєї держави і суспільства:
Ти – молодий громадянин нашої держави, її краса і надія, її віра у кращу долю та майбутнє.

Тобі, окриленому наполегливістю та певністю у своїх силах, утверджувати ходу незалежної України, яка чекає від кожного зокрема, та особливо від тебе, глибокої мудрості, виважених кроків у навчанні і житті, цілеспрямованості у досягненні омріяних цілей.

- Пізнавай щодень прекрасний і неповторний світ рідної землі, поважай славні традиції працьовитого, волелюбного українського народу, шануй і примножуй його мудрість та надбання.
- Будь справжнім патріотом України, духовно зростай і мужній на кращих традиціях незламності духу української нації та її громадянського відродження.
- Пам’ятай про слово рідне, материнську пісню, адже в ній душа народу, а відтак і твоя.
- Люби і бережи героїчну історію України, плекай мелодійну мову і самобутню культуру.
- Не забувай, що навчаєшся для того, аби розум і серце віддати людям. Твоя натхненна праця, високі інтелектуальні знання – не лише вестимуть до злету особистого, самоутвердження і перемог, але й передусім творитимуть незалежну Україну - така велика правда справжнього особистого становлення у суспільстві.
- Знай, у твоїх руках – майбутнє рідної землі. Де б ти не був, у якому б куточку України не знаходився, повсякчас потрібні твоє молоде завзяття, гаряче серце і допитливий розум.
- Пишайся історичною минувшиною свого прадавнього міста, не залишайся осторонь тих подій, що відбуваються в ньому.
- Наполегливо працюй і хай плоди твоєї діяльності, перемоги і досягнення стануть частиною загального успіху міста Хмільника та України.

Звернення ухвалене учасниками тематичної зустрічі за круглим столом «Народний Рух України за перебудову: історія та сучасність», присвяченої 20-ій річниці створення Народного Руху України за перебудову, 8 вересня 2009 року і підлягає опублікуванню у міськрайонній газеті «Життєві обрії» та розміщенню на офіційному веб-сайті міста Хмільника.

Джерло: офіційний веб-сайті міста Хмільника.