ЗВЕРНЕННЯ ГРОМАДЯН МАЮТЬ БУТИ НА ПОСИЛЕНОМУ КОНТРОЛІ. ТАКІ ДА!

ЗВЕРНЕННЯ ГРОМАДЯН МАЮТЬ БУТИ НА ПОСИЛЕНОМУ КОНТРОЛІ. ТАКІ ДА!
29.07.2014
завантаження (1)На Офіційному сайті міста Хмільника з’явилася інформація про те, що міський голова Василь Грушко наголосив на необхідності посилення контролю за роботою зі зверненнями громадян.

Зокрема він зазначив наступне:

«На жаль, спостерігається формальне ставлення окремих посадовців до опрацювання звернень громадян. А це є неприпустимим. Звертаючись до органів влади, громадянин очікує від кожного з нас дієвих заходів для вирішення проблемного питання. Тому переконливо прошу кожного, хто опрацьовує клопотання громадян, належним чином реагувати на громадські запити».

От саме так і сказав Василь Пилипович. Слова, звичайно, правильні… Але!

Саме на ці слова варто звернути увагу самому міському голові… Перечитати кілька разів і, по можливості, вивчити на пам’ять… Бо саме за його підписом громадяни отримують банальні відписки. Іноді абсолютно дурнуваті… Так було зі зверненням пана Марченка, коли він намагався відстояти своє право на земельну ділянку, так було з колективним зверненням щодо ремонту ліфтів в Хмільнику тощо… Можна привести ще дуже багато прикладів, коли саме міський голова, підписуючи ту чи іншу відписку, забував про те, що «звертаючись до органів влади, громадянин очікує від кожного з нас дієвих заходів для вирішення проблемного питання»…

Тому, користуючись нагодою, і знаючи, що Василь Пилипович є палким шанувальником та читачем Громадського форуму Хмільниччини, дозволимо нагадати йому просту істину: звертаючись до органів влади, громадянин очікує від кожного посадовця, а особливо – від Вас, шановний Василь Пилипович, дієвих заходів для вирішення проблемного питання.

А то, попри правильність подібних звернень, Ваша теперішня позиція щодо необхідності посилення контролю за роботою зі зверненнями громадян. схожа на реакцію ось цього персонажа: