БЕЗОПЛАТНА ПРАВОВА ДОПОМОГА СТАЄ ЩЕ ДОСТУПНІШОЮ

БЕЗОПЛАТНА ПРАВОВА ДОПОМОГА СТАЄ ЩЕ ДОСТУПНІШОЮ
21.10.2013
pdТепер безоплатну правову допомогу можна отримати от-лайн, завдяки ресурсу «ПРАВОВИЙ ПРОСТІР», який нещодавно було оновлено

«ПРАВОВИЙ ПРОСТІР» - це спеціалізований портал, створений задля поширення правових знань, розвитку правових практик, сприяння діяльності державних і недержавних організацій, що надають правову допомогу особам, які належать до бідних та вразливих верств населення.

«ПРАВОВИЙ ПРОСТІР» - це також унікальна комунікаційна платформа, що надає можливість на безоплатній основі отримати правову інформацію, консультацію юристів в режимі он-лайн та взяти участь у навчальних програмах наших партнерів.

Партнери порталу «ПРАВОВИЙ ПРОСТІР»:

Мережа центрів правової інформації та консультацій

Координаційний Центр з надання правової допомоги

Українська Фундація правової допомоги

Українська Гельсінська Спілка з прав людини

На «ПРАВОВОМУ ПРОСТОРІ» можна знайти інформацію та контакти організацій, які надають безоплатну правову допомогу в Україні:

На порталі розміщено інформаційні буклети із захисту прав громадян.

Вони висвітлюють проблеми, які найбільше цікавлять людей, – соціальне забезпечення, захист права власності, сімейне право, спадкове право тощо.

Також на порталі можна отримати безкоштовну он-лайн консультацію.

Для довідки:

Діяльність порталу адмініструє Інформаційний ресурсний центр «ПРАВОВИЙ ПРОСТІР» створений Херсонським обласним Фондом милосердя та здоров’я за підтримки програми «Верховенство права» Міжнародного Фонду «Відродження» та Міжнародного Фонду Ч.С.Мотта.