ЧЕТВЕРО ХМІЛЬНИЧЧАН ПРЕТЕНДУЮТЬ НА ЗВАННЯ «ЛЮДИНА РОКУ»

ЧЕТВЕРО ХМІЛЬНИЧЧАН ПРЕТЕНДУЮТЬ НА ЗВАННЯ «ЛЮДИНА РОКУ»
11.08.2015
thumb_imageЩороку традиційно проводиться конкурс «Людина року», в якому у різних номінація визначаються кращі з кращих. Так і цей рік не став винятком: нещодавно було оприлюднено список претендентів на це почесне звання. Приємно, що серед численного авангарду Вінниччини є прізвища і наших хмільничан.

Зокрема, у номінації “Працівник освіти” представлено вчителя-методиста, спеціаліста вищої кваліфікаційної категорії, вчительку російської мови та світової літератури ЗОШ І-ІІІ ст. №3 м.Хмільника КОСТЮК Жанну Василівну.

Номінація “Працівник соціального захисту” - начальник управління праці та соціального захисту населення Хмільницької міської ради, “Заслужений працівник соціальної сфери України”, керівник багатьох соціальних проектів РЕДЧИК Сергій Борисович.

В номінації “Підприємець”представлено аж двоє хмільничан: підприємець у сфері торгівлі та громадського харчування, товарознавець промислових товарів ПАРАЩУК Катерина Іванівна та директор приватного підприємства “Агролад-П” м.Хмільник КРУЧЕНЮК Олександр Васильович.