ЧОМУ ДЕПУТАТИ «ВЧЕПИЛИСЯ» ДО СЕКРЕТАРЯ РАДИ ДРЕЖЕНКОВА?

ЧОМУ ДЕПУТАТИ «ВЧЕПИЛИСЯ» ДО СЕКРЕТАРЯ РАДИ ДРЕЖЕНКОВА?
10.09.2013



00233998Чому опозиційні депутати Хмільницької міської ради «вчепилися» саме до секретаря Петра Дреженкова, звинувачуючи саме його в підробці рішень? І хто насправді несе відповідальність за підготовку і збереження того «протокольного господарства», про яке неодноразово говорилося і на сесіях міської ради, і під час прес-конференції для регіональних ЗМІ, і, власне, – в засобах масової інформації? Чи є насправді якісь правові підстави звинувачувати Петра Дреженкова?


Щоб не «нарватися» на звинувачення в підтасовці фактів, на ім’я міського голови було надіслано запит на інформацію, в якому було висловлене прохання чітко вказати, хто з посадовців міської ради несе персональну відповідальність за своєчасну підготовку та збереження протоколів та рішень Хмільницької міської ради.


Сьогодні було отримано відповідь ЗА ПІДПИСОМ Василя Грушка. Пропонуємо до вашої уваги цитату з листа:


«Відповідно до посадової інструкції спеціаліст 1 категорії відділу організаційно-масової роботи міської ради спільно з секретарем міської ради здійснює організаційне забезпечення сесій міської ради та відповідає за ведення і своєчасне оформлення протоколів сесій та несе відповідальність за їх збереження, в т.ч. аудіозаписів сесій міської ради».


Зважаючи на те, що протоколи сесій та рішення міської ради не оформлялися місяцями (а це є задокументований комісією факт), то можна зробити припущення, що саме через службову недбалість саме цих осіб було створено умови, завдяки яким і стала можливою підробка рішень, факти якої встановила прокуратура