ЧИ БУДЕ УСПІШНОЮ В ХМІЛЬНИКУ БОРОТЬБА З ОЖЕЛЕДИЦЕЮ?

ЧИ БУДЕ УСПІШНОЮ В ХМІЛЬНИКУ БОРОТЬБА З ОЖЕЛЕДИЦЕЮ?
28.12.2015
Oberezhno_ozheledicya__1356784228Під час останньої позачергової сесії міської ради, яка відбулася в п’ятницю, 25 грудня, депутатом від політичної партії «Нова політика» паном Русланом Терещуком знову піднімалося питання незадовільного стану тротуарів під час ожеледиці.

Під час свого виступу він зазначив, що місто знову було не готове до викликів природи, що знову створило умови, за яких мешканці могли б травмуватися.

Також пан Терещук зазначив про, на його думку, негідну поведінку заступника міського голови пана Юрія Костюка, який, на зауваження депутата, в досить грубій формі відмовився пояснювати причини незадовільного стану пішохідних зон.

Варто зазначити, що питання готовності міста до ожеледиці вже піднімалося в сесійній залі під час пленарного засідання ще 15 грудня. Тоді депутатом Русланом Терещуком було навіть підготовлено депутатський запит до керівництва міста з вимогою пояснити, чому тротуари під час ожеледиці знаходилися в незадовільному стані.

В свою чергу пан Юрій Костюк пояснив це тим, що комунальні служби просто не встигли посипати сумішшю від необхідні території. Він зазначив, що ще з самого ранку дав вказівку начальнику КП «Хмільниккомунсервіс» пану Полонському забезпечити посипання пішохідних зон та визначив місця першочергового реагування. В першу чергу було вжито заходів проти ожеледиці біля дошкільних та навчальних закладів міста, а також в місцях найбільшого скупчення громадян.