Чи допоміг губернатор хмільницьким лікарям?

Чи допоміг губернатор хмільницьким лікарям?
09.05.2012
Як повідомляє Офіційне інтернет-представництво Вінницької ОДА, «голова обласної державної адміністрації Микола Джига, у рамках робочої поїздки, відвідав медичні заклади міста Хмільника». Окрім Хмільницького медичного центру первинної медико-санітарної допомоги губернатор відвідав Хмільницьку центральну районну лікарню, де поспілкувався із медичним персоналом закладу…

Нагадуємо, що нещодавно працівники Хмільницької лікарні звернулися через газету «33-й канал» до губернатора з проханням втрутитися в ситуацію, так як, на їхню думку, керівництво лікарні порушує трудове законодавство. В своєму зверненні до редакції вони зазначили:

«Шановна редакціє, через вашу газету, ми, працівники Хмільницької ЦРЛ, хочемо звернутися до голови облдержадміністрації Миколи Джиги із запитанням: Чи має право наша адміністрація лікарні змушувати працівників писати заяви на відпустку за власний рахунок. Медичний персонал під час відпустки працює. В нас і так мізерні зарплати, допоможіть будь ласка знайти правду».

http://pravongo.org/hmilnytski-medyky-zvynuvachuyut-kerivnytstvo-likarni-v-porusheni-trudovoho-zakonodavstva/

Отже, працівники Хмільницької лікарні мали унікальний шанс донести Миколі Джизі «правду» про справи в лікарні. Але чи скористалися таким шансом?

(Використано фото з Офіційного інтернет-представництва Вінницької ОДА)