Чи виникнуть проблеми в Голодьківського інвестора?

Чи виникнуть проблеми в Голодьківського інвестора?
17.02.2012
На нашу електронну пошту надійшов лист, підписаний «жителі села Голодьки». І хоча цей лист не містить жодної вказівки на автора, ми вирішили розмістити його на Громадському форумі Хмільниччини, тому що лист піднімає досить суттєву проблему. Пропонуємо Вам ознайомитися з самим текстом (лист подано мовою оригіналу):

«Наші батьки та діди пропрацювали весь вік в колгоспі в селі Голодьки. І як відомо – працювали важко, за трудодні та копійки.
За часів незалежної України було проведено розпайовку землі та майна, коли існував КСП «Надбужанське» все: і земля, і майно залишалось при купі. Але в кінці 90-х майно за борги почали відбирати. Тоді було створено СТОВ «Поділля», засновником якого стали чужі для села люди (крім голови СТОВ). Нові засновники почали хазяйнувати так, що з ферм повтікали навіть пацюки, а більшість полів заросли бур’янами.
Коли люди почали виявляти своє невдоволення таким хазяюванням, засновники почали потихеньку скуповувати у людей майнові паї, даючи 7 коп. за 1 грн. вартості паю. Згоди співвласників майнових паїв не було.
Багато людей своїх майнових паїв їм не продали, звернувшись до голови спілки власників майнових паїв, щоб їм виділили їх в натурі, про те під різними причинами їм було відмовлено.
А от на сьогоднішній день всіх поставили до відома, що майно скуплене все, на нього зроблено право власності!
Корпоративні права СТОВ «Поділля» продано іншим людям!
Як таке може бути? Наші сертифікати лежать вдома, а їх продали?
Хто може дати відповідь на наші питання? Хто зможе повернути нам наше майно?
Крім того, при розподілі майна було порушено права більше 100 членів тодішнього КСП, як бути з ними?»

Ось такий лист. Звичайно, всі речі, про які в ньому йдеться, потребують перевірки компетентних органів. Насторожує інше. Справа в тому, що зараз в село Голодьки Хмільницького району справді прийшов новий потужний інвестор, який вклав значні кошти в розвиток своєї справи. Чи не вплине описана ситуація на розвиток бізнесу Голодьківського інвестора?