ЧИ Є СПРАВЕДЛИВІСТЬ? (Оновлено)

ЧИ Є СПРАВЕДЛИВІСТЬ? (Оновлено)
17.03.2014
00233998

Із за неузгодженості дій адміністраторів ГФХ дана публікація була випадково знята з нашого ресурсу. Щодо цього інциденту приносимо свої вибачення!

Замітка під такою назвою надійшла сьогодні на електронну пошту Громадського форуму Хмільниччини з проханням опублікувати її на нашому ресурсі. І хоча тематика матеріалу не зовсім відповідає тематиці ГФХ, ми вирішили розмістити цей матеріал. Отже, далі – мовою оригіналу…

Цікаво хто переможе: зв’язки чи закон?

“Чоловік”, який працює на ПАТ “Хмільницький елеватор” спочатку жорстоко побив дружину на очах у дітей, відчувши свою безнаказаність та підтримку своїх батьків, він через місяць пішов далі, побивши та згвалтувавши дружину, знову ж таки з підтримкою “мами” та “тата”, вигнав її з двома його дітьми на вулицю, знаючи що в неї в м. Хмільнику немає нікого з рідних.

Не витримавши такого приниження від “чоловіка” та гноблення зі сторони його “батьків” потерпіла зважилась та звернулась до правоохоронних органів. Слідчою було прийнято заяву та направлено до судмедексперта, результати експертизи будуть на протязі місяця. Але, наскільки ми поінформовані, справу стараються, як кажуть в народі “спустити на тормоза”, так як у бувшої свекрухи, яка працює в санаторії ВЦСПС впливові знайомі та родичі, які також працюють в правоохоронних органах. Наразі чекаємо результати експертизи.

Сподіваємось на компетентність нашої міліції, але якщо проблема не буде вирішена в рамках закону прізвища та посади будуть розголошені в засобах масової інформації.

То чи є справедливість в наш час чи все можна купити за гроші?

Коментар Центру правової інформації та консультацій:

Звертаємося до автора цих рядків. Якщо в жінки, про яку йде мова в надісланому Вами матеріалі, виникне потреба в отриманні правової допомоги – ми готові її надати. Тому, за потреби, пропонуємо звертатися на електронну пошту, на яку Ви надсилали цього листа, або безпосередньо в Центр, який знаходиться в районному Будинку культури.

 

P.S.
Зацікавлені особи спромоглися підступними шляхами вести в оману адміністратора сайту та домогтися зняття матеріалу з сайту!