ЧИ ЗАКОННО ВІДБУВАЄТЬСЯ БУДІВНИЦТВО НА КЛАДОВИЩІ?

ЧИ ЗАКОННО ВІДБУВАЄТЬСЯ БУДІВНИЦТВО НА КЛАДОВИЩІ?
17.10.2013
00233998Багато хмільничан є свідками будівництва на кладовищі, яке знаходиться навпроти військкомату. Про це будівництво свого часу навіть писалося на Офіційному сайті міста Хмільника, мовляв, там має бути дзвіниця.

Але виникає питання: а чи законно відбувається оте будівництво і чи всі дозволи та погодження було для цього отримано? В приватних розмовах з депутатами міської ради було виявлено, що вони не пригадують, чи приймалися міською радою якісь рішення щодо цього будівництва. Невже знову фантазії міських очільників перемогли ЗАКОН? А якщо так, то куди дивиться інспекція ДАБК?

Наразі залишається багато питань без відповідей… Наприклад:

1. В користуванні чи у власності якої юридичної чи фізичної особи перебуває земельна ділянка на якій розташовано міське кладовище по вул. Леніна в м. Хмільнику? Яка площа і кадастровий номер зазначеної земельної ділянки?

2. Чи надавалися Хмільницькою міською радою юридичним чи фізичним особам у власність чи користування земельні ділянки під забудову на території міського кладовища по вул. Леніна в м. Хмільнику?

3. Будівництво якого об'єкту протягом вересня-жовтня 2013 року відбувається на території міського кладовища по вул. Леніна в м. Хмільнику? Хто є замовником вказаного об'єкту містобудування та яким суб'єктом господарювання виконуються підрядні роботи з його будівництва?

4. Чи видавався Хмільницькою міською радою або її виконавчим комітетом дозвіл на будівництво об'єкту, який будується протягом вересня-жовтня 2013 року на території міського кладовища по вул. Леніна в м. Хмільнику (навпроти будівлі військового комісаріату)?

5. Чи видавалися Хмільницькою міською радою або її виконавчим комітетом замовникові будівництва вихідні дані на проектування об'єкту містобудування, який будується протягом вересня-жовтня 2013 року на території міського кладовища по вул. Леніна в м. Хмільнику (навпроти будівлі військового комісаріату)?

6. Чи погоджувалася та затверджувалася Хмільницькою міською радою або її виконавчим комітетом проектна документація на об'єкт містобудування, який будується протягом вересня-жовтня 2013 року на території міського кладовища по вул. Леніна в м. Хмільнику (навпроти будівлі військового комісаріату)?

7. Чи укладено із замовником об'єкту містобудування, який будується протягом вересня-жовтня 2013 року на території міського кладовища по вул. Леніна в м. Хмільнику (навпроти будівлі військового комісаріату) договір про пайову участь в розвитку інфраструктури міста Хмільника? Якщо не укладено, то з якої причини і чи вживалися міською радою чи її виконавчим комітетом якісь заходи з укладення вказаного договору?

8. На яких підставах міський голова м. Хмільника Грушко В. П. щоденно протягом вересня-жовтня 2013 в свій робочий час виконує функції підсобного працівника на будівництві об'єкту, який будується протягом вересня-жовтня 2013 року на території міського кладовища по вул. Леніна в м. Хмільнику (навпроти будівлі військового комісаріату)? Яким чином протягом цього періоду обліковується робочий час міського голови за його основним місцем роботи і хто в цей період виконує його функції?

І щоб хоч трішки прояснити ситуацію з цим будівництвом, сьогодні на імя міського голови було направлено запит на інформацію з проханням надати відповіді на всі, зазначені вище, питання… Що ж, чекаємо на відповідь…

4