«ДАЙТЕ ШАНС ПРОЙТИ В МІСЬКРАДУ ЛЮДЯМ З СОВІСТЮ…»

«ДАЙТЕ ШАНС ПРОЙТИ В МІСЬКРАДУ ЛЮДЯМ З СОВІСТЮ…»
08.10.2015
11012461_870126089749048_7481883008979065217_nУкраїна та наш народ варті кращої долі, заможнішого життя. У нас є все, щоб життя кожного було мирним і щасливим, щоб наша Україна стала державою захищеного дитинства, реалізованої юності і забезпеченої старості.

Менше місяця лишилося до місцевих виборів. За наступні кілька тижнів нас закидають купою агітаційних матеріалів. І чим менше часу до вашого вибору, тим складніше його буде зробити.

Дуже хочеться, щоб ці вибори дійсно стали переломним моментом у долі міста Хмільника і більше не повторилася ситуація, коли виборці стануть об’єктами маніпуляцій, інформаційної блокади та дезінформації з боку кандидатів в депутати міської ради та кандидата на посаду міського голови, які банально обдурюють своїх прихильників та спотворюють їх волевиявлення лише для того, щоб лобіювати свої ж власні інтереси, для яких перемога – самоціль, а інтереси виборців – ніщо,

Ці вибори дуже важливі, бо вони - єдина можливість перезавантажити владу на рівні міста.

Революція Гідності, яка об'єднала активну частину хмільничан, була лише першим кроком. Наступним кроком мала стати заміна влади на місцях. Українці вже переобрали Президента ( хоч і не дуже вдало), обрали новий склад парламенту. Незмінними лишилися лише місцеві ради. Інакше той шанс на зміни, який подарував нам Майдан, буде даремно змарнований.

Будьте свідомими. Не забувайте, що наступний шанс змінити владу буде щонайменше через два роки. Не підете ви на вибори, або проголосуєте за "гречкосіїв" - наступні два роки будете нарікати все на ті ж самі проблеми з дорогами, сміттям, тощо. Але нарікати треба не тільки на депутатів, а ще й на тих, хто їх обрав!!!

Вибір Є! Перегляньте список кандидатів, і обов`язково знайдете достойного. Варто лише пошукати і розібратися хто кому ким приходиться. Обирайте не бізнесменів, а громадських активістів, волонтерів, свіжих людей. Дайте шанс пройти в міськраду людям з совістю. І хай вони не роблять великих піар-акцій, не підгодовують вас гречкою, не замальовують все в фіолетовий, але ж вони і не "кришували" бандитів, не грабували ваші кишені. Подумайте ще раз, перш ніж віддати свій голос тому, хто вашим життям не цікавиться.

Пам’ятайте, що специфіка місцевих виборів, це насамперед, проблематика: благоустрою територій, бюджетів, кадрової політики, ЖКГ, соціально-економічного розвитку територій, права місцевого самоврядування, будівництво, інфраструктура і транспорт, залучення інвестицій, освіта, медицина, відпочинок та дозвілля.

Не бійтеся тиску адміністративного ресурсу. Навіть якщо керівник змушує Вас проголосувати за певного кандидата, він все рівно не зможе проконтролювати Ваше волевиявлення. Сказали – «так», а зробили, як вважаєте за потрібне. Якщо вимагають певних доказів волевиявлення – це вже юридична відповідальність.

Пам’ятайте, що вибори до органів місцевого самоврядування – це своєрідний суспільний договір між Вами та тими, кого Ви вважаєте достойними і гідними представляти власні інтереси!!!

Олександр Ніжельський