ДЕПУТАТІВ ХМІЛЬНИЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ЗАЛЯКУЮТЬ ПЕРЕД ПОЗАЧЕРГОВОЮ СЕСІЄЮ

ДЕПУТАТІВ ХМІЛЬНИЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ЗАЛЯКУЮТЬ ПЕРЕД ПОЗАЧЕРГОВОЮ СЕСІЄЮ
06.06.2013



uvagaПро таке стверджує автор листівки, яку сьогодні розповсюджували на міському ринку в Хмільнику. Пропонуємо до вашої уваги текст цієї листівки:


Увага !!!


9 червня в залі засідань міської ради запланована позачергова сесія, на якій мають бути заслухані звіти роботи двох тимчасових контрольних комісій: з питання відповідності прийнятих рішень тим, що були озвучені на сесіях та питання ремонту ліфтів. В своїй роботі комісіями було виявлено багато грубих порушень, що стали наслідком цинічного нехтування виконанням свої посадових обов’язків та зловживання владою керівництвом міста.


Не бажаючи розголосу наслідків своєї роботи, міський голова Грушко та секретар Дреженков роблять все можливе, щоб сесія не відбулась. Проводяться безпрецедентні для нашого міста залякування депутатів. Чиниться тиск та лунають погрози, сесію перенесли на вихідний день. Сьогодні є загроза, що сесія не відбудеться, оскільки велика частина депутатів боїться розправи. В такій ситуації має втрутитись народ. Всі, кому не байдужа доля Хмільника, не повинні залишитись осторонь.


Запитайте свого знайомого депутата, депутата, якого ви обирали: “Де ти будеш у цю неділю?”. Комусь потрібна ваша підтримка, а когось потрібно змусити прийти. Проконтролюйте їх присутність на сесії. Прийдіть самі, приведіть небайдужих сусідів, друзів, родичів. Навчіть владу поважати вашу думку, змінити ставлення до Вас. Візьміть із собою фотоапарат, щоб запам’ятати тих, хто не злякався, і тих відсутніх, за кого вже ніколи не потрібно голосувати.


А ось і сама листівка:

Scan